Recept uit Kochen für zwei:
Marinade voor haas
- Ingrediënten:
- bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterseliestengels, port, pruimedant, rode wijn, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- vegan / marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit La Mère Brazier: