Recept uit Sous vide:
Zwartoogbonen
- Ingrediënten:
- boter, brunoise, champagne-azijn, doorregen spek, kippenbouillon, bladpeterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, wortel en zwartoogbonen
- Soort:
- sous-vide / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, groente, knoflook, kruiden, laurierblad, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Koken voor elke dag: