Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Harissa-muntmarinade
- Ingrediënten:
- harissa, komijnzaad, limoensap, munt, olijfolie, vloeibare honing en yoghurt
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gember, griekse yoghurt, kikkererwten, knoflook, komijn, komijnpoeder, koriander, korianderzaad, limoen, munt, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Drinken / cocktails uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Brunch uit Karsu's Kitchen:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept uit Moro Londen:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit I love groente:
Recept uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania: