Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Vitello tonnato
- Ingrediënten:
- ansjovis, bleekselderij, citroen, ei, kalfsbiefstuk, kalkoenborst, kappertjes, kruidnagel, laurier, peterselie, tonijn, ui, witte wijn, witte wijnazijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, fruit, kalfsschenkel, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Recept uit Vegeterranean:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: