Recept uit De banketbakker:
Garnalenragout
- Ingrediënten:
- bloem, cayennepeper, eidooier, hollandse garnalen, melk, peterselie, roomboter, sjalot, slagroom, tabasco en water
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: