Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Gigot d'afgneau - Gestoofde lamsbout
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, knoflook, lamsbout, majoraan, peper, rode wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, citroensap, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, yoghurt, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten: