Recept uit De Urban Cook:
Gewokte Mosselen Met Citroenblaadjes, Gember & Knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelzetmeel, arachideolie, djeroek poeroet, gember, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, rode sjalot, suiker, vissaus en zeeuwse mosselen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, komkommer, koriander, laurier, lente-ui, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, sesamolie, sjalot, sojasaus, thaise vissaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch: