Gegratineerde maisgrutten met rucola, witte bonen en knoflook

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 551 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Mexicaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Italiaanse balsamico-pestomarinade

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Warme Tuinsalade

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Sperziebonen met knoflook, kerstomaatjes en balsamico

Een recept uit

Strawberry Gazpacho

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]