Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobotercitroencitroensapeigemberknoflookkoriandermuntolijfoliepeperpeterselierode paprikarode uisesamoliesojasaussuikertomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht uit Bonen!:

Komkommer taugésalade

Ingrediënten:
citroen, honing, ketjap asin, komkommer, macadamianoten, peper, plantaardige olie, rode peper, taugé, verse koriander en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Komkommer in tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, olie, peper, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde komkommers

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, broodkruim, citroensap, droge witte wijn, ham, komkommer, paddestoelen, peper, suiker, tomaat, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Pittig gebakken komkommer

Ingrediënten:
gedroogde chilipeper, komkommer, roze peperkorrels, sesamolie, sichuanpeper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koude komkommer en zeewiersoep

Ingrediënten:
bruine suiker, donkere sesamolie, honing, japanse 7-kruidenmix, kombu dashi, komkommer, lente-ui, mirin, sesamzaad, sojasaus en wakame

Keuken:
Japans / Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Gemarineerde komkommer met munt

Ingrediënten:
ciderazijn, komkommer, koolzaadolie, munt, olijfolie, suiker, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met gerookte paling

Ingrediënten:
augurk, gerookte paling, komkommer, olijfolie, sjalot, tomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / vis
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:

Vichyssoise van komkommer en sla

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappel, boter, botersla, brood, crème fraîche, groentebouillon, komkommer, koolzaadolie, little gem, olijfolie, prei, slagroom, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Komkommer-meloensalade met feta

Ingrediënten:
cantaloupemeloen, extra vierge olijfolie, feta, gemalen komijnzaad, geroosterde watermeloenpitten, komkommer, munt, olijfolie en rode ui

Soort:
salade / vegan
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Komkommer-avocadogazpacho met nori

Ingrediënten:
avocado, boerenkoolcress, kelp, knoflook, komkommer, nasturtium cress, nori, olijfolie, pimpernel, rode pepervlokken, sesamolie, sjalot, venkelblad, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
kappers, knoflook, komkommer, kruiden, maïskiemolie, rucola, trostomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelsla met ei en komkommer

Ingrediënten:
ciderazijn, ei, extra vierge olijfolie, gele ui, komkommer, mosterdpoeder, nieuwe aardappel, peper, peterselie, sjalot, wijnazijn en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...