Recept van 88 Food:
Zoete Aardappel & Kip Hash met Ei
- Ingrediënten:
- bieslook, eieren, gedroogde tijm, kip, knoflookteen, olijfolie, paprika, ui, water, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, eidooier, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van 88 Food:
Brunch / lunch uit Nopi:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: