Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Kiymali yumurta - Eieren met gehakt
- Ingrediënten:
- bloem, ei, margarine, parmezaanse kaas, rundergehakt, ui en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / eieren, kaas en zuivel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, eidooier, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Salade:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Recept van Miss Fromage:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: