Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Runderstoofpot voor studenten
- Ingrediënten:
- bloem, doorregen runderlappen, knolselderij, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijn, tijm, ui, wortel en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, selderij, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept van Pure Foodie:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: