92 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbleekselderijbloemdroge witte wijngroentebouillonkippenbouillonknoflooklaurierolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirijstrisottorijstrondkorrelrijstroomsjalotslagroomtijmuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Mac 'n' cheese met kreeft

Ingrediënten:
amori, ansjovisfilet, belegen goudse kaas, bloem, boter, cayennepeper, engelse mosterd, gruyère, halfvolle melk, knoflook, kreeft, macaroni, parmezaanse kaas, saffraan, ui en witte bourgogne

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met schaaldieren

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, fontina, knoflook, lasagnavellen, melk, panna da cucina, parmezaanse kaas, reuzengarnaal, room, saffraanpoeder, sint-jakobsschelp, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde schelpen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ei, groentebouillon, grote pastaschelpen, knoflook, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, saffraanpoeder, spinazie, tomatensaus in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Pittige oesters met prei

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, eierdooier, grof zeezout, kerriepoeder, oesters, peper, prei, saffraandraadjes, slagroom, suiker, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Risotto allo zafferano

Ingrediënten:
boter, extra vergine olijfolie, fontina, groentebouillon, knoflook, parmigiano, risottorijst, saffraan, taleggio, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Mosselen met saffraanroom

Ingrediënten:
boter, knoflook, mosselen, saffraan, sjalot, slagroom en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kiprisotto

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, oesterzwam, olijfolie, parmezaanse kaas, saffraandraadjes, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Risotto met courgette en walnoten

Ingrediënten:
boter, courgette, droge witte wijn, groentebouillon, kaas, lente-uien, peper, risottorijst, rode ui, saffraan, knoflook, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Ossobuco met risotto Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, droge witte wijn, kalfsschenkel, kippenfond, knoflook, laurier, parmagiano reggiano, peper, peterselie, risottorijst, saffraan, ui, wortel, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, kip, knoflook, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tongfilets met rijst

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, gekookte ham, laurierblad, melk, rijst, saffraandraadjes, tong, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marielle van Spronsen - Topkoks voor Thuiskoks 2

Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:

Baskische soep de lamine

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroenrasp, dragon, groene paprika, kabeljauw, kardamompoeder, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, limoensap, noilly prat, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, prei, rode paprika, room, roomboter, saffraan, steranijs, tomaat, ui, venkel, visafsnijdsel, witte wijn en zwarte olijf

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ingrediënten:

risotto alla milanese

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraandraadjes, ui, peper, vleesfond en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Risotto Milanese

Ingrediënten:
boter, carnaroli-rijst, gele ui, goudfolie, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, saffraan, sjalot en witte wijn

Soort:
risotto
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Coqolade

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge witte wijn, kastanjechampignons, kerrie, kippenbouillon, knoflook, kokkels, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, slagroom, stokbrood, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Bijgerecht uit Made in Italy:

Risotto allo zafferano - Saffraanrisotto

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, grana padano, kalfsmerg, kippenbouillon, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, saffraandraadjes, tomatenpassata, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli all'osso buco - Kalfsschenkelravioli

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, ei, eierpastadeeg, kalfsbouillon, kalfsschenkel, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rozemarijn, saffraan, salie, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...