Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Kalkoenstrudel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cognac, crème fraîche, filodeeg, paddestoel, kalkoenvlees, kippenbouillon, margarine, olijfolie, saffraandraadjes, sjalot en verse dragon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, gember, gemberpoeder, kaneel, kip, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, rode paprika, tomaat, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Bijgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: