Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Pasta col pomodoro - Pasta met tomaat
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, olijfoliebrood, parmigiano-reggiano, penne, spaghetti, suiker en tomaten uit blik
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, balsamicoazijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, gember, groentebouillon, kerstomaat, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Basisrecept uit BioBudget:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit #watetenwevandaag:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!: