Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van Mooncake:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / tussengerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering: