892 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercourgetteeigehaktgroenteknoflookkruidenlaurierolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnrozemarijntijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Fajah Lourens en Anke Langelaan - Killerbody dieet

Recept uit Killerbody dieet:

Tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, groenten, knoflook, olijfolie, peper, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Harira met snijbiet, tomaten en oregano

Ingrediënten:
bleekselderij, chana dal, citroensap, geelwortelpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, lamsnek, nootmuskaat, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, snijbiet, tarwebloem, tomaat, ui, verse koriander, oregano, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Bouillon met vlees, bloemkool en mie - sop kol kembang

Ingrediënten:
bloemkool, djinten, foelie, gemalen komijn, gemalen koriander, groente, ketoembar, knoflook, kruidnagel, mie, nootmuskaat, runderpoulet, ui, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Tomaten-paprika-soep met limabonen en chorizo

Ingrediënten:
bleekselderij, chorizo, geroosterde paprika uit pot, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, koriander, limabonen uit blik, peper, pruimtomaat, rode ui, zongedroogde tomaten op olie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / sous-vide
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Varkensbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, laurier, mager varkensvlees, tomatenpuree, varkensbotten, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Cassoulet

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, eend, eendenconfit, gedroogde witte bonen, geklaarde boter, gezouten varkensvlees, knoflook, kookworst, lamsschouder, ongerookt spek, saucisse à cuire, saucisse de toulouse, stokbrood, tomaat en ui

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, kalfsschenkel, laurier, mager kalfsvlees, tomatenpuree, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Basisrecept uit Twaalf:

Vleesbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, laurier, peterselie, prei, runderbotten, tomaat, witte ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Lamsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, lamsbotten, laurier, mager lamsvlees, tomatenpuree, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht uit Balletjes:

Soep met lamsgehaktballetjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bliktomaat, broodkruim, knoflook, lamsgehakt, lamsstoofvlees, laurierblad, ras el hanout, vermicelli, verse koriander, bladpeterselie, verse tijm en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon / rijst
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoep met rijst - pansicia di novara

Ingrediënten:
barbera, bleekselderij, borlottibonen, olijfolie, rondkorrelige rijst, salami d'la duja, savooiekool, spek, tomaat, ui, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groente
Haal meer recepten op...