Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Kip in halve rouw
- Ingrediënten:
- augurk, bressekip, mosterd, prei, pruimen, girotte, ingemaakt in azijn, truffel, wortel en zeezout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel: