Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Sous Vide Fish Stock
- Ingrediënten:
- knoflook, korianderzaad, olie, prei, steranijs, ui, venkel, vermout, visgraten, witte wijn en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, groente, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, saffraan, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelzaad, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: