Caroline Zeevat, Ans Withagen, C. Zeevat en A. Withagen - Wilde Venkel & Rabarber

Wilde Venkel & Rabarber

Een boek van Caroline Zeevat, Ans Withagen, C. Zeevat en A. Withagen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wilde Venkel & Rabarber, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wilde venkel & rabarber is een bijzonder kookboek vol recepten met oude en nieuwe ingrediënten, voor alle liefhebbers van lekker eten met een volks- of moestuin of een goede groenteboer. Voor mensen die plezier hebben in het kweken, bereiden en eten van pure, soms verrassende, producten, van ‘gewone’ sla tot gehaat onkruid, van sperziebonen tot dahlia’s. Eet eens een stamppot knapperig onkruid in het vroege voorjaar! Met veel eigenzinnige inmaakrecepten, groentejams, bloemensiropen en kruidenzouten.
Naast recepten omvat Wilde venkel & rabarber ook tips voor het zaaien, werken en oogsten in de tuin, handig gerangschikt per maand. Met prachtige foto’s en teksten die al tijdens het bladeren inspireren tot het uit-proberen van nieuwe groenten en gerechten.
Samengesteld door Caroline Zeevat en Ans Withagen, met recepten van beiden.
Caroline Zeevat is grafisch vormgever en heeft een volkstuin in Rotterdam. In 2001 kwam het door haar samengestelde en vormgegeven boek ‘Tot nut en genoegen, volkstuincultuur in Nederland’ uit. Ans Withagen is foodstylist en maakt reportages voor onder andere ‘Buitenleven’ en ‘Vrienden van het Platteland’. Ze heeft een moestuin in Utrecht.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken