Recept uit Het Franse bakboek:
Pastis landais
- Ingrediënten:
- eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | banketbakkersroom, bloem, boekweitmeel, citroenrasp, ei, gedroogde gist, griessuiker, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, melk, olie, patentbloem, peper, poedersuiker, rum, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Koch!:
Recept uit Zalig zoet:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit 1080 recepten:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Groene burgers:
Bij de koffie uit Provence:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Bij de koffie uit Minimania:
Recept uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit Honey & co:
Diner / nagerecht uit Koch!:
Recept uit Zalig zoet:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:
Ontbijt / brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit Zalig zoet: