Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bloem, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, nootmuskaat, olie, peper, sesamolie, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Bijgerecht uit India:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht uit India:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer: