Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Gans uit de oven
- Ingrediënten:
- appel, boterolie, gans, knolselderij, lavas, maïzena, majoraan, peper, peterselie, prei, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, selderij, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Toscane:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Oh my foodness:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Basisrecept uit Wild:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas: