186 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijboterbouillongele paprikagroentekruidenolieolijfolieoreganopaprikapoederpeperpeterselierode paprikarode uitijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Kraaikophoen met piperade

Ingrediënten:
basilicum, courgette, gele paprika, groene olijven, knoflook, kraaikophoenderbouten, olijfolie, oregano, rode paprika, trostomaat, ui en venkel

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Presse legumes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bieslook, citroen, courgette, dille, knoflook, magere kwark, olijfolie, paprika, peper, peterselie en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Italiaanse groenteschotel

Ingrediënten:
basilicum, courgette, gele paprika, knoflook, mozzarella, peper, rode paprika, sojaolie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gele paprika, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, ui, verse basilicum, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, vleestomaat en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Zomerse farfalle

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, farfalle, gele paprika, knoflook, lente-ui, majoraan, olijfolie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Bijgerecht uit De flair van eenvoud:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, extra vierge olijfolie, knoflook, paprika, peper, pruimtomaat, rozemarijn, tijm, ui en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Liesbeth Smit, Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt en Vera Wisse - Eet als een atleet

Lunch uit Eet als een atleet:

Pasta met tempeh

Ingrediënten:
basilicum, courgette, gedroogde tomaat, knoflook, olijfolie, oregano, paprika, peterselie, tempeh, volkorenpasta en walnoten

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, gemalen koriander, knoflook, korianderzaad, olijfolie, peterselie, rode paprika, tomaat en ui

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoenkrans

Ingrediënten:
courgette, droog broodkruim, gele courgette, halfvolle melk, kalkoenborst, knoflook, koudgeperste olijfolie, magere yoghurt, parmezaanse kaas, rode paprika, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
magnetron / gevogelte
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Ratatouille "Nicoise"

Ingrediënten:
ansjovisfilet, aubergine, basilicum, courgette, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tomaat en tomatenpuree

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Spiedini primavera

Ingrediënten:
ananas, aubergine, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, broodkruim, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, rode paprika, roodlof, seitan, selderijblad, sinaasappel, sjalot, voorjaarsgroenten, witlof, witte wijn, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, casinobrood, courgette, dragon, kalfsvlees, knoflook, munt, olijfolie, rode paprika, sjalot, slagroom, tomaat, varkensvlees en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bonenkruid, courgette, groene paprika, kervel, knoflook, majoraan, olijfolie, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provencaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Gegrilde steak

Ingrediënten:
ansjovis, aubergine, balsamicoazijn, basilicum, basmatirijst, bladpeterselie, citroen, courgette, dijonmosterd, entrecote, extra vierge-olijfolie, harissa, knoflook, olijfolie, paprika, passata, rode ui, saffraan, yoghurt, zilvervliesrijst en zoet paprikapoeder

Soort:
vlees / rijst
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, bouquet garni, courgette, gele paprika, groene paprika, grof zeezout, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, tomaat, ui, verse basilicum, verse tijm en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Brunch / lunch / lichte maaltijd uit Thug kitchen feestvoer:

Hartige grutten met zomerse maismix

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boterbonen, citroensap, courgette, dille, edamamebonen, edelgistvlokken, groentebouillon, grutten, knoflook, melkvervanger, olijfolie, rode paprika, ui, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:

Nudelsalat

Ingrediënten:
agavesiroop, basilicum, conchiglioni, courgette, kalamataolijven, knoflook, olijfolie, peper, raapolie, rode paprika, saffraandraadjes, sinaasappelsap, sojayoghurt, tomaten, walnoten, water, witte wijnazijn en zout

Soort:
vegan / noedels
Haal meer recepten op...