162 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumcitroencitroensapeifetagroentegroentebouillonkikkererwtenkorianderkruidenolieoreganopaprikapeperpeterselierode paprikatomaatuiwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Gemarineerde courgettes met mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, buffelmozzarella, citroen, courgette, extra vierge-olijfolie, knoflook, koolzaadolie, munt, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Krokante parmafilets

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bruine rijst, citroen, courgette, feta, knoflook, munt, olijfolie, parmaham, rode spaanse peper, salie, tomatentapenade, varkensfilet en yoghurt

Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sla met geroosterde groenten

Ingrediënten:
aardappel, baby-ui, balsamicoazijn, courgette, knoflook, knolraap, munt, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, sla, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal / bij de koffie uit Veg!:

Haricots verts en courgettesalade met tahinidressing

Ingrediënten:
citroen, courgette, haricots verts, honing, knoflook, munt, olijfolie, rode chilipeper, saladebladeren, sinaasappelsap, tahini, tomaat, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Chakchouka

Ingrediënten:
courgette, djinten, ei, groene paprika, knoflook, munt, olijfolie, peper, rode ui, sambal oelek, trostomaten en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Farrosalade met zoete aardappel, gebakken portobello´s en bonenballetjes

Ingrediënten:
amandelpasta, boekweitmeel, chilivlokken, courgette, dadel, farro, Himalayazout, knoflook, korianderzaad, limoensap, munt, olijfolie extra vierge, portobello, sesamolie, sesamzaad, tamari, ui, veldsla, versgemalen zwarte peper, water, witte bonen en zoete aardappel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Tonijn op geroosterde salsa

Ingrediënten:
citroen, courgette, extra vierge olijfolie, groene paprika, groene peper, knoflook, koriander, limoen, munt, olijfolie, rode ui, tomaat, tonijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...