Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Mosselen met room en knoflook
- Ingrediënten:
- crème fraîche, droge witte wijn, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, knoflook en ui
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van KeukenLiefde:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: