Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gebraden kalfsvlees met mayonaise en hardgekookt ei
- Ingrediënten:
- citroensap, ei, kalfslende, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, ei, eidooier, gember, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, melk, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sambal oelek, sjalot, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Verrot lekker:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht uit India:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit De Joodse keuken: