Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Zalmcarpaccio
- Ingrediënten:
- citroensap, crème fraîche, mierikswortel, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, tijm, zalmfilet en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, honing, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Spis:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Salades:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit NAJAT:
Recept uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: