Gekonfijte eendenbout met kersenmosterd en koolrabisalade

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 177 in Nopi .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cocktail zonder naam

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Kersenjam met basilicum recept - Food and Friends

Een recept uit

Tarte aux cerises flambée - Geflambeerde kersentaart

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kersenjam met basilicum

Een recept uit