Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Champignons met Italiaanse kruiden
- Ingrediënten:
- citroensap, droge witte wijn, grote champignons, italiaanse kruiden, kippenbouillon, knoflook, olijfolie en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, citroen, dille, ei, knoflook, komkommer, munt, olie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: