Spinkrab met olijfolie en citroen - granceola all'olio e limone

Je vindt dit recept op pagina 813 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Dipsaus voor lam in sla

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Vissaus met chilipeper - nam pla prik

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Persillade basisrecept

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Hummus met spinazie en knoflook

Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek