Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Gepocheerde rosbief in Barolo met selderijpuree
- Ingrediënten:
- barolo, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, peperkorrels, rode wijn, rosbief en tijm
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, groente, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Avondmaal uit Home Made winter:
Basisrecept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept van I'm a foodie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Deutsche Küche:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Recept uit Elzas:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made: