Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Buffet / bijgerecht uit Simpel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza: