Recept uit Eten in Italie:
Bollito misto
- Ingrediënten:
- bleekselderij, cotechinoworst, kalfsborst, kalfstong, kalfswang, kruidnagel, mostarda di cremona, peperkorrels, runderborst, salsa verde, soepkip, ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: