Picknick uit Kochen für zwei:
Gekühlte Blumenkohlsuppe / Koude bloemkoolsoep
- Ingrediënten:
- bieslook, bloemige aardappels, bloemkoolroosjes, boter, citroensap, gevogeltebouillon, peper, room, sjalot, tobikko-kaviaar en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Picknick uit Kochen für zwei:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Basisrecept uit Bouillon:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: