Oestersaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 64 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bloem, boter, citroensap, eierdooier, oesters, peper, room, visbouillon en witte bordeaux.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zure saus gebonden met bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Tong met boter

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Serveersuggestie Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

In zijn geheel gebakken tong met krokant merg en bruine boter met soja

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan