Oestersaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 64 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bloem, boter, citroensap, eierdooier, oesters, peper, room, visbouillon en witte bordeaux. Bestel op ah.nl

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kipfilet met boter en truffel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Sint-jakobsschelpen met boter en citroen

Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Koksopleiding dag 20 – meer bloem, suiker en boter

Serveersuggestie Koksopleiding dag 20 – meer bloem, suiker en boter

Aubergineravioli met boter

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta