Artisjokken met kippenlevermousse - carciofi alla mousse di fegatini

Je vindt dit recept op pagina 491 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / groente / orgaanvlees
Bereidingstijd:
85 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Artisjok Met Alleen Maar Citroen En Boter

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Tagliatelle met artisjokken en zwezerik

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Penne met doperwten en artisjokken

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Grillen: artisjokken

Serveersuggestie Grillen: artisjokken