103 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapcrème fraîchedroge witte wijneidooierkippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladnootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreisjalotslagroomtijmuiwaterwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Diner / voorgerecht uit Soepen:

Kippenpasteitje

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, bloem, boter, champignons, kerrie, kipfilet, kippenbouillon, maggi, slagroom en wortel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Tong "Caprice"

Ingrediënten:
beurre manié, boter, cayennepeper, champignons, double cream, madeira, peterselie, tomaat, tong, truffel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Reerug

Ingrediënten:
bouillon, champignons, citroen, gebardeerde reerug, peper, room, selderij, uien, vetstof, witte wijn, wortel en zout

Soort:
wild
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Paddestoelensaus

Ingrediënten:
bouquet garni, cantharellen, eekhoorntjesbrood, grotchampignons, kippenbouillonblokje, kwartelkarkas, morielje, prei, room en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bloem, champignons, citroensap, crème fraîche, eidooier, kalfsbotten, kalfsstoofvlees, kruidnagel, nootmuskaat, roomboter, uitjes, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Boeuf Stroganoff

Ingrediënten:
champignons, cognac, boter, laurierblad, runderfilet, sjalotjes, slagroom, tijm, uien, witte wijn en wortel

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gratin van rivierkreeft - gratin de queues d'écrevisses

Ingrediënten:
boter, broodkruim, champignon, crème fraîche, eierdooier, gruyère, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, peper, peperkorrel, rivierkreeftjes, selderijstengel, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tongfilets in whisky

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, gruyère, kerrie, laurierblad, slagroom, tong, ui, visafval, whisky, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Coquilletartaar met witte chocolade

Ingrediënten:
arachideolie, bladpeterselie, champignon, coquille, droge witte vermout, druivenpitolie, garnaal, halfvolle melk, ingelegde citroen, knoflook, korianderzaad, olijfolie, peperkorrel, prei, sherryazijn, sint-jakobsschelp, sjalot, slagroom, venkel, verse bieslook, visbouillon, walnotenolie en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees in witte saus - blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Hazenpeper met jeneverbes

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, haas, jeneverbes, karnemelk, laurier, paddestoelen, peper, prei, rode port, rode wijn, shiitake, slagroom, ui, wildbouillon, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
wild
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Haas in roomsaus

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, bouquet garni, cayennepeper, champignons, cognac, double cream, haas, maïzena, peperkorrels, sjalot, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignons, droge witte wijn, knoflook, lasagnevellen, mager gehakt, margarine, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / voorgerecht uit Gemüse! :

Citroen-tijmsoep met tuinbonen

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, eidooier, groentebouillon, knoflook, laurierblad, lente-ui, peper, room, tijm, tuinbonen, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met wijn en roomsaus

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gegratineerde groenten

Ingrediënten:
champignons, courgette, ei, knoflook, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, spinazie, vetstof, worteltjes en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / ovenschotel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Canelloni gevuld met groenten

Ingrediënten:
bloem, cannelloni, cayennepeper, champignons, tomaat, knoflook, mozzarella, olijfolie, paneermeel, preiwit, room, ui, vetstof, witte selderij, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Haal meer recepten op...