Diner / voorgerecht uit Soepen:
Kippenpasteitje
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, bloem, boter, champignons, kerrie, kipfilet, kippenbouillon, maggi, slagroom en wortel
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Koken voor elke dag: