Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Schnitzels van lever en uien
- Ingrediënten:
- broodkruimels, citroen, kalfslever, knoflook, laurier, olijfolie en ui
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, fruit, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rozemarijn, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Basisrecept uit Twaalf:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek: