Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kalfsschenkel in champignonsaus
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, champignon, kalfsschenkel, olijfolie, peper, tomaat, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, fond, kalfsgehakt, kalfsschenkel, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit De kunst van het koken: