Pikante saus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 70 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bloem, boter, bouillon, bruin van jus, champignons, foelie, kalfsgehakt, laurierblad, madera, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, spaanse peper, tijm, tomaat, ui en wortel.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lekkernijen met bloem

Een recept uit Nanne Hogeland, Julie Tavernier en Saskia Lelieveld - Goed zoet

Kipfilet met boter en truffel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Crumble Met Gebruinde Boter, Chocolade En Bramen

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Zure saus met eierdooiers en bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek