Recept uit Koken voor elke dag:
gemarineerde lamsbout met boschampignons
- Ingrediënten:
- boschampignons, knoflook, lamsbout, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalotje, tijm, vetstof, vleesbouillon en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroensap, kaneel, knoflook, koriander, lamsvlees, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Mediterraneo:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: