Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Kippenlever met ui - pad tap gai
- Ingrediënten:
- kippenlever, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, rode wijn, suiker, thaise vissaus, ui en whisky
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Arabia:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Tomaten:
Recept uit Margriet kookboek:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Smaakbijbel: