Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Biefstuk van de haas met portsaus en geroosterde sjalotten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruine kalfsbouillon, demi-glace, haasbiefstuk, olie, peper, port, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | biefstuk, bloem, boter, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, sesamolie, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het ultieme kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek: