Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, brood, fruit, groente, kip, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rijst, runderbotten, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Basisrecept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Basisrecept uit Familierecepten:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Spice Wise:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit Bouillon:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Mixen mengen malen:
Basisrecept uit Soep bij Janneke thuis:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Groot handboek sauzen: