181 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotercitroensapcrème fraîchedragoneigerookte zalmkaaskervelknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselieroomsjalottijmuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Ravioli met appel-bieslookroomsaus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, appel, appelsap, boter, bouillonpoeder, citroensap, eidooier, goudrenet, peper, ravioli, slagroom, verse bieslook en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Vroegsoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, bouillon, ei, havermoutvlokken, slagroom en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Tam konijn suprise

Ingrediënten:
bieslook, bieslooksaus, dunne natuurdarm, ei, gele paprika, groene paprika, kipfilet, peper, rode paprika's, slagroom, vlees van tam konijn, wortel en zout

Soort:
wild en gevogelte / wild / gevogelte
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Flan van groene asperges

Ingrediënten:
bieslook, boter, crème fraîche, ei, groene asperges, mosterd, peper, slagroom, tuinkers en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Deense omelet

Ingrediënten:
bieslook, boter, ei, gerookt spek, palingfilet, peper, slagroom, tomaat, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Wortelflan met amandelsaus

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bospeen, boter, ei, nootmuskaat, sjalot, slagroom en verse bieslook

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Recept uit Heston Blumenthal thuis:

Tuinsalade met sauce gribiche

Ingrediënten:
bladpeterselie, cruesli, ei, groene mini-asperges, kappers, mayonaise, mini-bimi, mini paksoi, mini-peentjes, slagroom, spruit, verse bieslook, verse dragon, wittewijnazijn, zure augurken en zwarte olijven

Soort:
salade / groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Spaghetti Carbonara

Ingrediënten:
bacon, bieslook, carbonarasaus, citras® natriumcitraat, eidooier, gellan hoog acyl, knoflook, laag acyl gellan, melk, parmezaanse kaas, room, spaghetti, truffel en varkensbuik

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Omelet met bloedworst

Ingrediënten:
bakbloedworst, boter, ei, peper, slagroom, verse bieslook en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Garnalentartelettes

Ingrediënten:
bloem, ei, garnalen, peper, slagroom, verse bieslook, visfond en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Gevulde perzik

Ingrediënten:
bieslook, ei, magere ham, mayonaise, peper, perzik uit blik, sla, slagroom, ui, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
salade
Haal meer recepten op...