Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Mosselsoep
- Ingrediënten:
- bieslook, kervel, mossel, peterselie, rijst, selderij, water en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, mayonaise, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Salade:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Baru Belanda: