Krabmousse met mango, spaanse peper en waterkers

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 110 in Moleculair koken .

Gang:
diner / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Krabmousse

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Hot Apricot Marshmallow

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Tartaar van tonijn met een gelei van sojasaus

Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Krabmousse met mango en dressing van grove mosterd

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken