Recept uit Lente in Sicilië:
porri e patate al forno - prei aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, knoflook, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, slagroom en zout
- Keuken:
- Siciliaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, gruyère, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Ciao Bella:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / nagerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: