Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Zürcher geschnetzeltes - Kalfsvlees in roomsaus
- Ingrediënten:
- boter, kalfsfricandeau, peper, slagroom, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Zwitsers
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, kalfslever, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: